BG

Вентилатори за 3D Принтери

Вентилаторите за 3D принтери играят ключова роля в процеса на принтиране, осигурявайки охлаждане на различни компоненти като дюзата, хотенда и печатната платка. Те помагат да се предотврати прекомерното нагряване на материалите и осигуряват по-добро качество на принта, като се намалява деформацията и дефектите.

Вентилаторите могат да бъдат използвани и за активно охлаждане на печатната повърхност по време на принтиране на материали с висока склонност към скъсване, като ABS или PETG. Това помага да се поддържа стабилна форма на принтираните детайли и да се осигури по-добра адхезия към платформата.

Вентилаторите за 3D принтери могат да бъдат различни по размер, обороти и конструкция в зависимост от спецификите на конкретния модел и изискванията на принтирането. Освен това, те могат да бъдат управлявани чрез софтуер или да имат регулируеми скорости на въртене за оптимално управление на охлаждането.

Подреди по
Artillery Материален вентилатор

Оригинална резервна част От Артилерия Artillery Sidewinder X1, Artillery Genius, Artillery Sidewinder X2, Artillery Genius Pro

Цена: 14,40 лв.
Anycubic Вентилатор за хотенд

Оригинална резервна част От Anycubic Anycubic i3 Mega S, Anycubic i3 Mega X, Anycubic Vyper, Anycubic Kobra, Anycubic Kobra Max, Anycubic Kobra Plus, Anycubic Kobra Go, Anycubic Kobra Neo, Anycubi

Цена: 14,40 лв.