BG

Стъпкови и Серво мотори за 3D принтери

Стъпковите и серво мотори са двигатели, които се използват в 3D принтерите за прецизно управление на движението на принтерната глава или платформата. Стъпковите мотори са известни със своята точност и позициониране, като всяка стъпка на двигателя представлява дискретно движение. Те са подходящи за приложения, които изискват прецизност, като например преместване на принтерната глава в тримерното пространство.

Също така, серво моторите предлагат висока точност и контрол върху скоростта и позицията, като реагират на външни входни сигнали за корекция. Те са по-подходящи за приложения, които изискват постоянна корекция и регулиране на движението, като например движение на платформата при SLA или DLP принтери. И двата типа мотори предлагат висока надеждност и се използват широко в индустрията на 3D принтирането за осигуряване на прецизно и надеждно движение на принтерната система.

Подреди по
Anycubic Стъпков мотор

Anycubic i3 Mega, Anycubic i3 Mega S, Anycubic i3 Mega Zero, Anycubic i3 Mega X

Creality Стъпков мотор

Creality CR-10, Creality CR-10-S5, Creality CR-10S, Creality Ender 3, Creality Ender 2, Creality CR-10S Pro, Creality Ender 3 Pro, Creality CR-20 Pro, Creality Ender 5, Creality CR-X, Creality CR-10 M