BG

Легла за печат за 3D Принтери

Леглата за 3D принтери са повърхности, на които се извършва процесът на принтиране. Те играят ключова роля в успеха на проектите, като осигуряват стабилна основа за изграждане на обектите. Леглата могат да бъдат изработени от различни материали като стъкло, алуминий, флекс платформи и други.

Главната функция на леглото е да осигури равномерно прилепване на печатната повърхност към него, като предотвратява отклонения и деформации по време на процеса на принтиране. Някои легла разполагат с отопляеми платформи, които помагат за по-добро прилепване на материала към повърхността и предотвратяване на изкривявания.

Важно е леглата за 3D принтери да бъдат правилно настроени и поддържани, за да се осигури качествено и безпроблемно принтиране. Те трябва да бъдат чисти и равни, без дефекти или наранявания, които могат да повлияят на крайния резултат. Изборът на подходящо легло зависи от типа на принтера, материалите за принтиране и специфичните изисквания на проектите.

Подреди по
Anycubic PEI Плоча за печат

Прахово боядисана повърхност Добра адхезия Топлоустойчива Anycubic Vyper, Anycubic Kobra, Anycubic Kobra Max, Anycubic Kobra Plus, Anycubic Kobra Go, Anycubic Kobra Neo, Anycubic Kobra 2

Цена: 72,12 лв.
Creality Магнитна повърхност

Оригинална резервна част от Creality 3D Предлага се за различни 3D принтери Creality CR-10, Creality CR-10S, Creality Ender 3, Creality Ender 3 Pro, Creality CR-20 Pro, Creality Ender 5, Creality

Цена: 43,20 лв.