LCD смола/resin 3D Принтиране

  • Марка: Art Printing
Характеристики
Подробно описание
Характеристики

Цената е за час Resin

За повече информация, свържете се с нас!

UV смоли (полимерни смоли):

  • UV смолите предоставят висока детайлност и гладък завършек на моделите.
  • Използват се в технологиите на смолни принтери (SLA, DLP, LCD).
  • Подходящи са за принтиране на прецизни и сложни модели, като прототипи, модели за изкуство, дентални и медицински апликации.
Подробно описание

3D принтирането на детайли с UV смола представлява високоточен и технологично напреднал процес, който използва ултравиолетова светлина за закрепване на слоевете от специални фотополимерни материали. Като професионалист в областта на 3D принтирането с UV смола, ние използваме най-новите технологии и материали, за да създаваме изключително детайлни и висококачествени тримерни модели.

Процесът започва с използването на 3D модел, който се разделя на тънки слоеве. Тези слоеве се изграждат последователно чрез излагане на UV светлина на специална смола. След всяко излагане на светлина, смолата се закрепва и става твърда. Този цикъл се повтаря, докато целият модел не бъде изграден.

Важен аспект от нашия професионален подход е изборът на подходящи UV-съвместими материали, които осигуряват висока резолюция, дълготрайност и изключителна повърхностна гладкост. Този метод на принтиране е особено подходящ за изработка на дребни и сложни детайли, като бижута, прототипи, или медицински модели.

Нашата експертиза включва оптимизация на параметрите на принтиране, като време на излагане на светлина, температура и дебелина на слоевете, за да гарантираме максимална прецизност и възпроизвеждане на детайлите. Същевременно, използваме специализирани техники за финиш и обработка, за да постигнем гладки и професионално изглеждащи повърхности на завършените детайли.