BG

Хотендове за 3D Принтер

Хотендът е сърцето на 3D принтера, отговарящ за загряването и екструзията на печатния материал. Той се състои от нагревателен блок, термистор (или термопара) за измерване на температурата и екструзионна глава с дюза.

Хотендовете могат да бъдат с различни конструкции и материали, като метал, неръждаема стомана или месинг, в зависимост от изискванията за принтиране. Те също така могат да бъдат еднократни или сменяеми, като позволяват лесната замяна на дюзите или другите компоненти.

Важно е да се избере подходящ хотенд за конкретния тип и размер на материала за принтиране, както и за желаната скорост и резолюция на принтиране. Правилното настройване и поддръжка на хотенда са от съществено значение за качественото извеждане на моделите и за избягване на евентуални проблеми по време на принтирането.

Подреди по
Micro-Swiss Комплект All Metal Hotend за CR-10

Изцяло метален По-добро разсейване на топлината Не са необходими корекции Creality CR-10, Creality CR-10-S5, Creality CR-10S, Creality Ender 3, Creality Ender 2, Creality Ender 3 Pro, Creality CR

Цена: 181,00 лв.
Creality Хотенд

Оригинална резервна част От Creality Creality Ender 3, Creality Ender 3 Pro, Creality Ender 5, Creality Ender 5 Plus, Creality Ender 3 V2, Creality CR-6 SE, Creality Ender 6, Creality CR-6 Max, Cr