BG

HITPLA за 3D принтиране

HITPLA е иновативен филамент за 3D принтиране, който предлага изключително качество и устойчивост. Този материал се отличава с висока топлинна устойчивост и издръжливост, което го прави идеален за широк спектър от приложения.

Основните характеристики на HITPLA включват:

  1. Топлинна устойчивост: HITPLA предлага висока топлинна устойчивост, което го прави подходящ за приложения, изискващи устойчивост на високи температури.

  2. Издръжливост и здравина: Филаментът HITPLA е известен със своята изключителна издръжливост и здравина, което го прави идеален за производство на функционални части и прототипи.

  3. Лесно принтиране: HITPLA е лесен за работа и принтиране, което го прави подходящ за широк кръг от потребители, включително начинаещи и професионалисти.

  4. Висока точност и детайлност: Филаментът HITPLA осигурява висока точност и детайлност при принтиране, позволявайки на потребителите да създават сложни и качествени модели.

  5. Разнообразие от цветове: HITPLA е наличен в различни цветове и варианти, което позволява на потребителите да избират този, който най-добре отговаря на техните нужди и предпочитания.

Със своите отличителни характеристики и надеждност, HITPLA е идеалният избор за проекти, които изискват високо качество и устойчивост.

Подреди по
HiTPLA Филамент – 001 – Натурал

HiTPLA Филамент (нишка за 3д печат), 1.75мм, българско производство

Цена: 40,00 лв.
HiTPLA Филамент – 020 – Черно

HiTPLA Филамент (нишка за 3д печат), 1.75мм, българско производство

Цена: 40,00 лв.