FDM 3D Принтиране TPU

  • Марка: Art Printing
Характеристики
Подробно описание
Характеристики

Цената е за час TPU

За повече информация, свържете се с нас!

TPU (Thermoplastic Polyurethane):

  • TPU е изключително гъвкав и еластичен материал.
  • Подходящ е за изработка на гъвкави пружини, гумени уплътнения, аксесоари и др.
  • Изисква специални настройки за печатане, тъй като е по-труден за работа в сравнение с твърдите материали.
Подробно описание

3D принтирането с FDM (Fused Deposition Modeling) представлява иновативен процес, който използва термопластични материали за създаване на тримерни обекти. Този метод е особено популярен и разпространен поради своята достъпност и универсалност. Като професионалист в областта на 3D принтирането с FDM, съчетаваме ноу-хау и технологични иновации, за да доставим висококачествени и функционални изделия.

Технологията FDM използва термопластични филаменти, като например PLA, ABS или PETG, които се подават през нагревателна глава и се нанасят слой по слой в зададените области. Този метод позволява създаването на сложни и детайлни модели, като същевременно осигурява здравина и устойчивост.

Нашата експертиза включва избора на оптимални параметри за принтиране, като температура, скорост и плътност на слоя, за да гарантираме не само визуално привлекателни, но и функционални изделия. Също така, използваме специализирани софтуерни инструменти за подготовка на моделите и оптимизиране на поддържащите структури, което води до по-голяма прецизност и ефективност на принтирането.

Нашият подход към 3D принтирането с FDM включва и внимателен избор на материали в съответствие с конкретните изисквания на клиента. Без значение дали става въпрос за прототипи, функционални прототипи или готови продукти, ние сме ангажирани с постигането на най-висок стандарт на качество във всеки етап от процеса на производство.