BG

Често задавани въпроси (FAQ)

Колко бързо започва изпълнението на моята поръчка?

Времето за изпълнение на вашата поръчка за 3D принтиране зависи от няколко фактора, включително сложността на модела, текущия работен обем и наличността на материалите. Обикновено се стремим да започнем изпълнението на поръчките възможно най-бързо, като ви осигурим реалистично време за завършване, което да отговаря на вашите изисквания.

Моля, свържете се с нас за повече информация относно времето за изпълнение на вашата конкретна поръчка и ще ви предоставим оценка за сроковете за доставка.

Къде мога да науча повече за 3D принтирането?

При нас можете да научите всичко за 3D принтирането, чрез предлаганите от нас курсове по 3D принтиране за всяко ниво: начинаещи, напреднали, професионалисти. Можете да получите и обща информация за иновации и тенденции в 3D принтирането в нашия блог.

Какви материали за 3D принтиране предлагате?

Предлагаме широка гама FDM материали за 3D печат с най-високо качество:PLA, ABS, PETG, TPU и ASA. Повече информация за всеки материал можете да намерите на тази страница.

Как гарантирате качеството на моите 3D принтирани части?

Ние използваме само най-висококачествени материали и се придържаме към най-високите индустриални стандарти за контрол на качеството. Всяка принтиране част се подлага на щателна механична проверка от наш инженер за козметични дефекти и точност на размера.

Колко струва услугата - 3D принтиране?

Цената за нашата услуга за 3D принтиране зависи от редица фактори, включително размерът на модела, сложността на дизайна, използваните материали и броят на екземплярите. За да ви предложим точна цена, моля, споделете повече детайли за вашия проект или изпратете ни модела, който искате да бъде принтиран. След като получим тази информация, ще бъдем радви да ви предоставим индивидуално изчислена оферта.

Какви файлови формати са необходими за 3D принтиране ?

Работим с: STL, OBJ, STEP файлове!

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас