BG

Elegoo Saturn 3

960,00 лв.
+ -
Цена: 960,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Saturn 3 се присъедини към семейството на Elegoo. Лесните за употреба MSLA 3D принтери Saturn 3 и Saturn 3 Ultra впечатляват с невероятната си 12K HD резолюция и гарантират безкрайни детайли, остри ъгли и ръбове и гладки повърхности!

  • Монтаж:Напълно сглобен
  • Технология за печат:UV LCD
  • Дисплей на принтера:Touch - Display
  • Поддържани операционни системи:Windows (7 +)
  • Изграждащо пространство [LxBxH]:218,88 x 122,88 x 250 mm

Време за доставка 3 седмици!

Подробно описание
Подробно описание

 

12K резолюция за много детайлни повърхности на модела

Elegoo Saturn 3 е оборудван с 10-инчов монохромен LCD дисплей. С LCD разделителна способност от 12 K (11520 x 5120 пиксела) и xy разделителна способност от 19 x 24 μm, полимерният принтер постига невероятни резултати с ясни детайли дори при сложни модели. Принтерът работи със стандартна скорост на печат до 70 mm/h.

Устойчивият на надраскване и абразия 9H протектор за екран, изработен от взривоустойчиво закалено стъкло, гарантира висока пропускливост на светлина. В същото време той гарантира, че LCD дисплеят е защитен от надраскване и повреди, причинени от изтичане или проникване на смола.

Голям обем на печат

С обем на сглобяване от 218,88 x 122,88 x 250 mm, можете да пробвате творчески проекти с по-големи модели.

Стабилна структура за по-успешен печат

► Двойната линейна направляваща релса осигурява тихи, плавни и прецизни движения по z-ос.

► Нехлъзгащите нивелиращи винтове с вътрешен шестостен улесняват нивелирането.

► Повдигнатата централна плоча на принтера предотвратява (евентуално) излизане на смола от достигане до компонентите на машината.

Комбиниран източник на светлина за повече детайли

Иновативната светлинна технология, патентована от Elegoo, състояща се от светлинен източник COB и колиматор на френелова леща, генерира светлинен лъч с дължина на вълната 405 nm, като по този начин позволява правоъгълна експозиция на екрана с ъгъл на светлина по-малък от 5° и осигуряване на еднаквост над 92%. Резултатът е високопрецизни модели с детайлни повърхности и остри ъгли и ръбове.

Лазерно гравирана плоча за печат

Saturn 3 разполага с лазерно гравирана плоча за печат. Това осигурява отлично залепване на моделите и предотвратява отлепването или изкривяването им по време на печат.

USB пречиствател на въздух с филтър с активен въглен

В Saturn 3 е интегриран USB пречиствател на въздух със защитен пластмасов капак. Има филтър с активен въглен, който абсорбира и филтрира вредните и неприятни миризми на смола по време на 3D печат.

Съвместимост с пречиствател на въздух MARS MATE

Серията Saturn 3 е съвместима с пречиствателя на въздух MARS MATE. Пречиствателят на въздуха подобрява средата за печат и осигурява чист въздух.

Оптимизирана система за разсейване на топлината

Saturn 3 впечатлява с ефективна система за разсейване на топлината. Това включва 6 топлинни тръби и 4 странични вентилатора. Докато топлинните тръби осигуряват по-добра топлопроводимост, вентилаторите на светлинния източник осигуряват по-бърза вентилация и по-добро разсейване на топлината.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!