BG

Anycubic Photon Mono X 6Ks

648,00 лв.
+ -
Цена: 648,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Anycubic Photon Mono X 6Ks е първокласен полимерен принтер! В допълнение към 9,1-инчовия 6K дисплей и голямото пространство за печат от 195,84 x 122,4 x 200 mm, принтерът впечатлява с усъвършенствания си и прецизен начин на работа.

  • Технология за печат:UV LCD
  • Дисплей на принтера:Touch - Display
  • Поддържани операционни системи:Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
  • Интерфейси:USB - Връзка
  • Изграждащо пространство [LxBxH]:195,84 x 122,4 x 200 mm

Време за доставка 3 седмици!

Подробно описание
Подробно описание

 

Пространство за печат за по-големи модели и по-голяма ефективност при печат

С обем на печат от 4,76 литра и обем на печат от 195,84 x 122,4 x 200 mm, можете да отпечатате и по-големи модели и да извършите няколко модела наведнъж. Това гарантира повече ефективност!

9,1-инчов 6K дисплей с висока резолюция

Photon Mono X 6Ks е оборудван с 9,1-инчов HD монохромен дисплей с резолюция до 5760 x 3600 пиксела. Със съотношение на контраст от 380:1 могат да се показват остри и по-фини детайли.

Екранът за експониране на LCD има защитно фолио против надраскване с висока пропускливост на светлина, което предпазва екрана от надраскване и изтичане на смола, но не пречи на високата точност на печат. Включено е допълнително резервно защитно фолио!

Подобрена светлинна система

Photon Mono X 6Ks е оборудван с оптимизиран матричен източник на светлина Anycubic LightTurbo и с високопрецизна оптична леща. Комбинацията от тези два компонента създава стабилен и равномерен източник на светлина с успоредни светлинни лъчи. Това елиминира оптичните слоеве и линии, оставяйки гладки и фини повърхности на модела.

Еднаквостта на енергията на светлинния източник може да достигне ≥ 90%!

Скорост на печат 15-60 mm/h

Със скорост на печат от 15-60 mm/h вече можете да завършите моделите си по-бързо!

Висока стабилност чрез двойни линейни релси

Този полимерен принтер разполага с изключително стабилни линейни релси с двойна Z-ос; Здравата конструкция е подсилена от високоустойчиви на износване POM гайки против люлеене. С комбинирани сили и несравнима стабилност грозните и видими слоеве на печат се елиминират и дори най-малките детайли на печат се изваждат.

Лазерно гравирана платформа за печат

В сравнение с пясъкоструйна строителна платформа, лазерно гравираната строителна платформа на Photon Mono X 6K има по-добра плоскост и адхезия на моделите за печат. Следователно възможността за изплъзване от модела се намалява и степента на успеваемост на печата се подобрява!

Актуализиран слайсер Anycubic Photon Workshop 3.0

Подобрената версия на самостоятелно разработения слайсер Anycubic Photon Workshop 3.0 ви предлага широка гама от многостранни възможности. Професионално, безплатно и с опростен интерфейс!

С нова функция, която ви позволява да ремонтирате и вашите модели!

Характеристики:

  • Подвижен капак, който ефективно предпазва от ултравиолетова радиация
  • Резервоар за смола със скала
  • 3.5'' TFT сензорен екран
  • Захранване: 80 W номинална мощност
  • Размер на устройството: 260 x 290 x 417 mm

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!