BG

Anycubic Photon Mono M5s

1 080,00 лв.
+ -
Цена: 1 080,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Anycubic Photon Mono M5s е първият принтер за смола без нивелиране за дома! С 12K резолюция и конструктивен обем от 218 x 123 x 200 mm, той позволява най-креативните идеи да бъдат превърнати в реалност. С фини детайли, остри ръбове и гладки повърхности без слоеве, устройството гарантира най-добрите резултати при печат!

  • Технология за печат:UV LCD
  • Дисплей на принтера:Touch - Display
  • Поддържани операционни системи:Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
  • Интерфейси:USB - Връзка
  • Изграждащо пространство [LxBxH]:218 x 123 x 200 mm

Време за доставка 3 седмици!

Подробно описание
Подробно описание

12K резолюция и 480:1 контраст за ненадминати детайли

С 10,1-инчов монохромен LCD дисплей и невероятната 12K резолюция от 11520 x 5120 пиксела , Photon Mono M5s постига точност от 19 μm. 12K LCD екранът с контраст 480:1 осигурява остри ръбове и зашеметяващо покритие на повърхността с кристално чисти детайли на печат!

Можете да печатате до 2000+ часа с LCD дисплея!

3 пъти по-бърз със средна скорост на печат от 105 mm/h

Photon Mono M5s печата със средна скорост от 105 mm/h при използване на високоскоростна смола. Използването на високоскоростно освобождаващо фолио ефективно намалява силата на освобождаване, постигайки изключително успешно качество на печат. В същото време се намалява височината на разделяне и се увеличава скоростта на излитане. В сравнение с други принтери за смола, които изискват 30 mm/h за същия модел, Photon Mono M5s е дори 3 пъти по-бърз!

Използвайки стандартна смола , Photon Mono M5s работи със средна скорост от 70 mm/h.

Печат без нивелиране

Принтерът има механичен сензор на конзолното рамо. Това първо открива прилягането между платформата за печат и модула за нивелиране, за да ги коригира автоматично въз основа на записаните данни. По този начин се елиминират досадните грешки при нивелиране и се гарантира повече успех при печат!

Автоматична проверка на устройството

Принтерът има автоматична проверка на устройството. По време на този процес той извършва няколко теста за функционалността или свързаността на отделните си части: екрана за изображения, модула за механично откриване и работното състояние на двигателя.

Това позволява хардуерните проблеми да бъдат идентифицирани и отстранени бързо, без да губите ценно време в търсене на игла в купа сено.

Режим на откриване на смола

Ако има "непредвидена" липса на смола, могат да възникнат непоправими грешки при печата. За тази цел Photon Mono M5s е оборудван с интелигентен режим за откриване на смола. Преди да започне печатът, автоматично се проверява дали количеството смола в контейнера отговаря на изискванията за печат.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!