BG

Anycubic Photon Mono 2

456,00 лв.
+ -
Цена: 456,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Въпреки че Anycubic Photon Mono 2 има някои прилики с предшествениците си, той се характеризира с някои промени по отношение на размера на пространството за инсталиране, разделителната способност на LCD екрана и подобрената матрица LighTurbo.

  • Монтаж:Напълно сглобен
  • Дисплей на принтера:Touch - Display
  • Поддържани операционни системи:Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
  • Интерфейси:USB - Връзка
  • Изграждащо пространство [LxBxH]:143 x 89 x 165 mm

Време за доставка 3 седмици!

Подробно описание
Подробно описание

 

Голям обем на печат

Photon Mono 2 има същия размер на печат като своя предшественик Photon Mono 4K. Въпреки това, полимерният принтер убеждава с по-голям обем на конструкцията от 143 x 89 x 165 mm и максимален обем на печат от 2,09 литра! Това ви позволява да се справяте с предизвикателни проекти, като същевременно пестите място!

4K+ монохромен LCD екран

Photon Mono 2 използва 6,6-инчов монохромен 4K+ LCD екран с разделителна способност 4096 x 2560 пиксела. С по-добра разделителна способност дори много детайлните модели могат да се превърнат в норма!

Можете да печатате до над 2000 часа с него!

Голямо фолио против надраскване

Устойчивият на надраскване протектор на екрана предотвратява надраскването и други непредвидени "инциденти" при изтичане на смолата. Със светлопропускливост до 95%, скрийн протекторът не само защитава дисплея, но и осигурява отлична точност на печат.

Оптимизирана матрица LighTurbo за още по-живи детайли

Матрицата LighTurbo е оптимизирана, за да направи паралелния източник на светлина още по-стабилен и равномерен. Това ефективно намалява линиите на слоя от една страна и напълно елиминира линиите на мрежата от друга. Нищо не пречи на живите детайли и фините и гладки повърхности!

Лазерно гравирана платформа

Photon Mono 2 разполага с лазерно гравирана платформа от алуминиева сплав. Това се характеризира с изключителна плоскост, която значително подобрява адхезията на модела и по този начин степента на успех при печат. Лазерно гравираната платформа предпазва модела от падане и изкривяване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!