BG

Anycubic Photon D2

1 876,00 лв.
+ -
Цена: 1 876,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Anycubic, в сътрудничество с Texas Instruments, не спира да учудва със своите иновации и актуализации! Photon D2 е DLP 3D принтер, който използва технология за обработка на светлина, за да постигне революционни резултати в областта на 3D печата!

  • Технология за печат:DLP
  • Дисплей на принтера:Touch - Display
  • Поддържани операционни системи:Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
  • Поддържани формати (Slicer):STL, OBJ
  • Изграждащо пространство [LxBxH]:131 x 73 x 165 mm

Време за доставка 3 седмици!

Подробно описание
Подробно описание

 

► Обем за печат: 131 x 73 x 165 mm

Иновативната DLP технология

DLP е технология за 3D печат, която използва DLP 3D принтер за отпечатване на невероятно детайлни и прецизни модели, базирани на смола.

DLP принтерът е оборудван с оптичен проектор. Това проектира 3D модела слой по слой върху повърхността на течната смола. Благодарение на концентрираните лъчи, смолата се втвърдява на определени места. Втвърденият слой се притиска нагоре, покрива се с друг слой смола, експонира се и след време най-накрая се отпечатва прецизният 3D модел.

С двойни алгоритми

Чрез прилагане на най-новия алгоритъм за равномерност на светлината, равномерността на светлината на повърхността на формата е дори повече от 92%!

Алгоритъмът за антиалиасинг значително подобрява ефекта на антиалиасинг и позволява печат на по-подробна повърхност върху миниатюри.

По-дълъг експлоатационен живот на системата от източници на светлина

За разлика от LCD 3D принтерите, системата за светлинен източник на Anycubic Photon D2 има по-дълъг живот от 20 000 часа. Това означава и по-ниски разходи за поддръжка!

По-голям обем на печат

Пространството за печат на Anycubic Photon D2 дори е увеличен с 62% в сравнение с Anycubic Photon Ultra. Това също увеличава площта за печат с 55%!

Тих печат

DLP 3D принтерите не се нуждаят от вентилатор за разсейване на топлината, тъй като системата за източник на светлина не генерира почти никаква топлина! В резултат на това Anycubic Photon D2 намалява шума при печат до 35 dB, осигурявайки невероятно тих печат!

Енергоспестяващ принтер

Номиналната мощност на Photon D2 е само 15 W, което е около 1/4 от тази на LCD 3D принтер! Можете също така да бъдете екологични с 3D печат!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!