BG

Anycubic Kobra 2

600,00 лв.
+ -
Цена: 600,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Бързо, по-бързо, Anycubic Kobra 2

  • Дисплей на принтера:Touch - Display
  • Поддържани операционни системи:Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
  • Тип екструдер:екструдер с директно задвижване
  • Интерфейси:Мини SD - карта
  • Изграждащо пространство [LxBxH]:220 x 220 x 250 mm

Време за доставка 3 седмици!

Подробно описание
Подробно описание

Модулно сглобяване в 5 лесни стъпки

Kobra 2 се отличава с декартова структура и се сглобява по модулен начин. Принтерът се състои от следните 5 части: рамка, основа, държач за филаменти, печатаща глава и сензорен екран. Сглобяването на частите е невероятно лесно и, в зависимост от вашите умения, може да се извърши само за 10 минути.

Бързо, по-бързо, Anycubic Kobra 2

Anycubic Kobra 2 е дори 5 пъти по-бърз в сравнение с други 3D принтери, които работят при нормална скорост на печат от 50 mm/s! Принтерът впечатлява с максимална скорост на печат от 250 mm/s, препоръчителна скорост на печат от 150 mm/s и ускорение от невероятните 2500 mm/s²! Това ви позволява да спестите от модели със същия размер дори при препоръчителната скорост на печат дори до 70% от времето за печат!

Ефективен екструдер с директно задвижване с две предавки за висока прецизност

Kobra 2 е оборудван с подобрена система за екструдиране, за да увеличи ефективността си и да осигури по-прецизни резултати. Мощният екструдер достига до 60 W и топи филаментите с невероятни скорости, осигурявайки отлична течливост и гладко подаване на нишките.

Подобрена система за охлаждане

Подобреният дизайн на охладителната система позволява на вентилатора на Kobra 2 да достигне ненадмината скорост до 7000 rpm (оборота в минута). По този начин отпечатаните модели се охлаждат по-бързо без грозни слоеве или изкривяване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!