BG

Anycubic Kobra 2 Pro

750,00 лв.

Anycubic поставя нови стандарти за качество с принтерите от серията Kobra 2. Взаимодействието на високопроизводителни хардуерни елементи и усъвършенстван софтуер осигурява зашеметяващи резултати при кратко време за печат. С максимална скорост до 500 mm/sec и ускорение до 20 000 mm/sec², печатащата глава на Kobra 2 Pro буквално "лети" през пространството за печат с размери 220 x 220 x 250 mm.

  • Тип екструдер:екструдер с директно задвижване
  • Брой екструдери:Единичен
  • Интерфейси:USB - Връзка, WIFI - WLAN
  • Поддържани формати (Slicer):STL, OBJ
  • Диаметър на филамента:1,75 mm
  • Изграждащо пространство [LxBxH]:220 x 220 x 250 mm

Време за доставка 3 седмици!

Подробно описание
Подробно описание

 

Високопроизводителен процесор

Оборудван с двуядрен процесор Cortex-A7 с тактова честота 1,2 GHz, Kobra 2 Plus е много силен принтер, когато става въпрос за изчислително време. Командите, предавани на хардуера, се изпълняват мигновено, което означава, че може да се постигне скорост на печат до 500 mm / sec. За светкавично бърз, но изключително точен печат.

Оптимизирана конструкция

Стабилната конструкция на Kobra 2 Pro се отличава със синхронизирана ос Z с 2 двигателя и двойна ос Y, движеща се на лагери SG15, което осигурява възможно най-добрите условия за екструдера с двойно директно задвижване. Комбинацията от здрав, но елегантен хардуер осигурява ефикасно и прецизно екструдиране на материала, като в същото време има и високоефективно охлаждане на материала. Това води до едва забележими слоеве и прекрасни резултати от печата.

Компенсация на вибрациите и контрол на потока

Компенсацията на вибрациите, която може да се активира с едно щракване, позволява на контролния блок на Kobra 2 Max да разпознава резонансните честоти по осите X и Y и да противодейства на вибрациите чрез интелигентно използване на двигателната система. Можете да кажете сбогом на офсетните слоеве за печат, защото вашите 3D модели ще блестят с невероятна прецизност и стабилност.

Контролът на потока разпознава нередностите в потока на материала и ги компенсира чрез целенасочено прибиране и зареждане. Резултатът е равномерни, напълно отпечатани слоеве, които издигат качеството на печат и детайлите на по-високо ниво.