BG

Anycubic Kobra 2 Neo

510,00 лв.
+ -
Цена: 510,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Anycubic поставя нови стандарти за качество с принтерите от серията Kobra 2. Взаимодействието на високопроизводителни хардуерни елементи и усъвършенстван софтуер осигурява зашеметяващи резултати при кратко време за печат! С Kobra 2 Neo Anycubic създаде перфектното устройство за начинаещи в света на 3D принтирането.

  • Тип екструдер:екструдер с директно задвижване
  • Брой екструдери:Единичен
  • Интерфейси:Micro SD - карта
  • Поддържани формати (Slicer):STL, OBJ
  • Диаметър на филамента:1,75 mm
  • Изграждащо пространство [LxBxH]:220 x 220 x 250 mm

Време за доставка 3 седмици!

Подробно описание
Подробно описание

 

Нов екструдер

Kobra 2 Neo разполага с преработена версия на известния екструдер с директно задвижване на Anycubic. Силният хотенд с мощност 60 W разтопява съответно бързо филамента, а мощният вентилатор за материала със 7000 оборота в минута осигурява необходимото охлаждане на модела. По този начин максималните скорости от 250 mm/s не са проблем за Kobra 2 Neo.

Активирайте Linear Propulsion и Input Shaping в Marlin, за да постигнете още по-добри резултати при печат. Резонансите и вибрациите се компенсират и в резултат на това получавате по-гладки и ясни структури на моделите. Дори начинаещите могат да постигнат висококачествени резултати още с първия си печат.

LeviQ 2.0 - Интелигентен Z-офсет

С LeviQ 2.0 Kobra 2 Neo е оборудван с още един интелигентен инструмент. Нередовностите в повърхността на печата се записват по време на автоматичното нивелиране и се компенсират по време на печата чрез регулиране на Z-отстъпката. Това се случва автоматично или чрез дефинирани от потребителя стойности - в зависимост от вашите изисквания, всички възможности са отворени за вас!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!