BG
3D Сканиране

3D Сканиране

3D сканирането е иновативна технология, която позволява превръщането на реални обекти в точни цифрови 3D модели. Този процес включва използване на специален скенер, който събира информация за формата, размерите и повърхността на обекта. Тези данни се обработват и се създава виртуален модел, който може да бъде използван за различни цели и приложения.

С 3D сканирането се постигат впечатляващи резултати, като се съхранява във висока степен детайлност и прецизност на реални обекти. Това е особено полезно за репликиране на антични артефакти, възстановяване на стари или увредени части, както и за създаване на прототипи на нови продукти.

Процесът на 3D сканиране е бърз и ефективен. Специализираният скенер събира информацията за обекта чрез лазери, структурирана светлина или други технологии. Тази информация се превръща в точки, наречени "точки от облак" или "пробивна облаци", които представляват 3D информацията за формата на обекта.

 

Подреди по
3D Портрет семеен цяло тяло 2ма-3ма-4ма души

Направете уникален портрет на вашето семейство в цял размер триизмерно! Ще имаш възможност да създадеш уникална и жива реплика на себе си и на своето семейство с който да изумяваш роднини и приятели!

Цена: 200,00 лв. 160,00 лв.
3D Портрет цяло тяло

Направи уникален портрет на цяло тяло в 3D! Ще имаш възможност да създадеш уникална и жива реплика на себе си или на някого друг с който да изумяваш роднини и приятели!

Цена: 120,00 лв. 96,00 лв.
3D Сканиране на детайл

3D сканирането на детайли представлява изключително точен и иновативен процес, който ни позволява да създаваме изключително реалистични и подробни тримерни модели на различни обекти. Като професионали

3D Сканиране на Лице/Тяло

3D сканирането на лице представлява вълнуваща и иновативна област в областта на технологиите и визуалните изкуства. Като професионалист в 3D сканирането на лица, ние използваме най-новите техники и ви