BG

3D Сканиране на Лице/Тяло

3D сканирането на лице представлява вълнуваща и иновативна област в областта на технологиите и визуалните изкуства. Като професионалист в 3D сканирането на лица, ние използваме най-новите техники и високотехнологични устройства, за да създадем изключително детайлни и реалистични 3D модели на лица.

Цената е на час!

За повече информация, моля свържете се с нас!

Подробно описание
Подробно описание

Процесът започва с използването на специализирани скенери, които записват геометричните и текстурни детайли на лицето в реално време. Тези скенери използват различни технологии, като структурирано светлинно осветление или фотограметрия, за да съберат изчерпателна информация за формата и текстурата на лицето.

След това, събраната информация се обработва от специализиран софтуер, който генерира точен 3D модел на лицето. Важен аспект от професионалния ни подход е внимателният избор на софтуер и техники за постигане на високо качество на резултатите.

Тези 3D модели могат да се използват в различни области, като виртуална реалност (VR), анимация, медицинско моделиране или изработка на персонализирани изкуствени обекти.

Подобни продукти
3D Проектиране

3D Modeling Description/описание виж тук! 3DПроектиране и Reverse Engineering 3Д Проектиране на продукти(прототипи) 3Д Проектиране на "Layout 5S LEAN" решения 3Д Проектиране на специализирани маши

3D Принтиране

3D Printing Description/описание виж тук! "FDM" 3D Принтиране PLA "FDM" 3D Принтиране PETG "FDM" 3D Принтиране TPU "LCD"(смола/resin) 3D Принтиране

3D Сканиране

Ние използваме най-новите техники и високотехнологични устройства и софтуер, за да създадем изключително детайлни и реалистични 3D модели на лица и повърхността и формата на обектите. 3D Scanning Des

"FDM" 3D Принтиране PLA

Цената е за час "PLA" За повече информация, свържете се с нас! PLA (Polylactic Acid): PLA е биоразградим материал, произведен от растителни източници, като царевични кралици или захарен тръстик.