BG

3D Сканиране на детайл

3D сканирането на детайли представлява изключително точен и иновативен процес, който ни позволява да създаваме изключително реалистични и подробни тримерни модели на различни обекти. Като професионалисти в областта на 3D сканирането на детайли, ние използваме високотехнологични скенери и софтуер, за да запечатаме всеки аспект от повърхността и формата на обектите.

Цената е на час!

За повече информация, моля свържете се с нас!

Подробно описание
Подробно описание

Специализираните ни скенери работят с висока разделителна способност и прецизност, позволявайки ни да заснемаме и най-малките детайли и текстури. Тези устройства използват различни технологии, като лазерно сканиране или структурирано светлинно осветление, за да съберат изчерпателна информация за обектите.

След това, събраните данни се обработват от специализиран софтуер, който генерира висококачествени 3D модели. В този процес се отделя специално внимание на точността на формите и възпроизвеждането на повърхностните детайли, за да се постигне максимална реалистичност.

3D сканирането на детайли намира приложение в различни области, включително промишлеността, инженерията, медицината, и изкуствата. Ние сме посветени на предоставянето на нашите клиенти с висококачествени и индивидуализирани 3D модели, които не само копират вярно детайлите на оригинала, но и превъзхождат очакванията по отношение на реалистичност и прецизност.

Подобни продукти
3D Проектиране

3D Modeling Description/описание виж тук! 3DПроектиране и Reverse Engineering 3Д Проектиране на продукти(прототипи) 3Д Проектиране на "Layout 5S LEAN" решения 3Д Проектиране на специализирани маши

3D Принтиране

3D Printing Description/описание виж тук! "FDM" 3D Принтиране PLA "FDM" 3D Принтиране PETG "FDM" 3D Принтиране TPU "LCD"(смола/resin) 3D Принтиране

3D Сканиране

Ние използваме най-новите техники и високотехнологични устройства и софтуер, за да създадем изключително детайлни и реалистични 3D модели на лица и повърхността и формата на обектите. 3D Scanning Des

"FDM" 3D Принтиране PLA

Цената е за час "PLA" За повече информация, свържете се с нас! PLA (Polylactic Acid): PLA е биоразградим материал, произведен от растителни източници, като царевични кралици или захарен тръстик.