BG

3Д Проектиране на продукти(прототипи)

50,00 лв.

3D проектирането на продукти и прототипи е ключов етап в инженерния процес, който използва високотехнологични инструменти и софтуерни решения, за да създаде виртуални и физически модели на бъдещите продукти. Като професионалисти в тази област, нашата цел е да предоставим иновативни и функционални решения, които отговарят на изискванията на клиента и подобряват концепцията и дизайна на продукта.

Цената е за час!

За повече иформация моля свържете се с нас!

Подробно описание
Подробно описание

Анализ и концепция: Първият етап включва внимателен анализ на изискванията на клиента и идеята за продукта. След това създаваме концептуални 3D модели, които визуализират формата, функциите и основните характеристики на продукта.

  1. 3D моделиране: Използвайки специализиран софтуер за 3D моделиране, създаваме подробни виртуални модели на продукта. Този процес включва оптимизация на формата, размерите и материалите, както и подготовка за бъдещото производство.

  2. Прототипиране: Създаването на физически прототип е важна стъпка за оценка на дизайна и функционалността на продукта. 3D моделът стана реалност, позволявайки на клиента да види и тества реалния продукт преди финалната стъпка към производство.

  3. Технически чертежи: Подготвяме детайлни технически чертежи и спецификации, необходими за производството на продукта. Тези документи служат като ръководство за производителите и осигуряват точност и съответствие с инженерните стандарти.

  4. Итерации и корекции: Процесът на 3D проектиране на продукти и прототипи често включва итерации и корекции, където съвместно с клиента обсъждаме и въвеждаме подобрения и промени в дизайна, докато не бъде постигнат желаният резултат.

Нашата експертиза в 3D проектирането на продукти и прототипи ни позволява да предоставяме иновативни и функционални решения, които отразяват висок стандарт на професионализъм и технологична компетентност.

Подобни продукти
3D Проектиране

3D Modeling Description/описание виж тук! 3DПроектиране и Reverse Engineering 3Д Проектиране на продукти(прототипи) 3Д Проектиране на "Layout 5S LEAN" решения 3Д Проектиране на специализирани маши

3D Принтиране

3D Printing Description/описание виж тук! "FDM" 3D Принтиране PLA "FDM" 3D Принтиране PETG "FDM" 3D Принтиране TPU "LCD"(смола/resin) 3D Принтиране

3D Сканиране

Ние използваме най-новите техники и високотехнологични устройства и софтуер, за да създадем изключително детайлни и реалистични 3D модели на лица и повърхността и формата на обектите. 3D Scanning Des

"FDM" 3D Принтиране PLA

Цената е за час "PLA" За повече информация, свържете се с нас! PLA (Polylactic Acid): PLA е биоразградим материал, произведен от растителни източници, като царевични кралици или захарен тръстик.