BG

3D Портрет цяло тяло

120,00 лв. 96,00 лв.
+ -
Цена: 96,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Направи уникален портрет на цяло тяло в 3D! Ще имаш възможност да създадеш уникална и жива реплика на себе си или на някого друг с който да изумяваш роднини и приятели!

Подробно описание
Подробно описание

Такъв проект обикновено започва със сесия на снимки или сканиране, където се заснемат всички детайли на фигурата и изразите на лицето. Този процес може да бъде доста забавен и зареден с креативност, тъй като ти ще имаш възможност да избираш пози, изрази и облекло за твоята тримерна реплика.

След като се съберат нужните данни, се пристъпва към моделирането на 3D изображението, където всеки детайл от твоето лице и фигура ще бъде внимателно репликиран. Този процес може да включва и допълнителни корекции и финални шлифове, за да се осигури максимално сходство с оригинала.

След като моделирането е завършено, се пристъпва към принтирането на тримерния портрет. Това обикновено се извършва с помощта на специализирани 3D принтери, които използват различни материали за създаване на финалния продукт. Можеш да избираш между различни материали и финиши, включително пластмаса, смоли, метали и дори мрамор, за да придадеш на твоя тримерен портрет желания вид и текстура.

Когато процесът на принтиране приключи, ще получиш впечатляваща тримерна реплика на себе си или на избрания от теб обект, която може да бъде използвана за декорация в дома, подарък за близък човек или дори като част от професионални проекти като моделиране на облекло или сцени за филми и реклами.

 
 
 
 
 

Подобни продукти
3D Проектиране

3D Modeling Description/описание виж тук! 3DПроектиране и Reverse Engineering 3Д Проектиране на продукти(прототипи) 3Д Проектиране на "Layout 5S LEAN" решения 3Д Проектиране на специализирани маши

3D Принтиране

3D Printing Description/описание виж тук! "FDM" 3D Принтиране PLA "FDM" 3D Принтиране PETG "FDM" 3D Принтиране TPU "LCD"(смола/resin) 3D Принтиране

3D Сканиране

Ние използваме най-новите техники и високотехнологични устройства и софтуер, за да създадем изключително детайлни и реалистични 3D модели на лица и повърхността и формата на обектите. 3D Scanning Des

"FDM" 3D Принтиране PLA

Цената е за час "PLA" За повече информация, свържете се с нас! PLA (Polylactic Acid): PLA е биоразградим материал, произведен от растителни източници, като царевични кралици или захарен тръстик.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!