3D Портрет семеен цяло тяло 2ма-3ма-4ма души

  • Марка: Art Printing
+ -
200,00 лв. 160,00 лв.
Характеристики
Подробно описание
Характеристики

Направете уникален портрет на вашето семейство в цял размер триизмерно! Ще имаш възможност да създадеш уникална и жива реплика на себе си и на своето семейство с който да изумяваш роднини и приятели!

Подробно описание

Такъв проект обикновено започва със сесия на снимки или сканиране, където се заснемат всички детайли на фигурата и изразите на лицето. Този процес може да бъде доста забавен и зареден с креативност, тъй като ти ще имаш възможност да избираш пози, изрази и облекло за твоята тримерна реплика.

След като се съберат нужните данни, се пристъпва към моделирането на 3D изображението, където всеки детайл от твоето лице и фигура ще бъде внимателно репликиран. Този процес може да включва и допълнителни корекции и финални шлифове, за да се осигури максимално сходство с оригинала.

След като моделирането е завършено, се пристъпва към принтирането на тримерния портрет. Това обикновено се извършва с помощта на специализирани 3D принтери, които използват различни материали за създаване на финалния продукт. Можеш да избираш между различни материали и финиши, включително пластмаса, смоли, метали и дори мрамор, за да придадеш на твоя тримерен портрет желания вид и текстура.

Когато процесът на принтиране приключи, ще получиш впечатляваща тримерна реплика на себе си или на избрания от теб обект, която може да бъде използвана за декорация в дома, подарък за близък човек или дори като част от професионални проекти като моделиране на облекло или сцени за филми и реклами.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!