BG

"FDM" 3D Принтиране TPU

Цената е за час "TPU"

За повече информация, свържете се с нас!

TPU (Thermoplastic Polyurethane):

  • TPU е изключително гъвкав и еластичен материал.
  • Подходящ е за изработка на гъвкави пружини, гумени уплътнения, аксесоари и др.
  • Изисква специални настройки за печатане, тъй като е по-труден за работа в сравнение с твърдите материали.
Подробно описание
Подробно описание

3D принтирането с FDM (Fused Deposition Modeling) представлява иновативен процес, който използва термопластични материали за създаване на тримерни обекти. Този метод е особено популярен и разпространен поради своята достъпност и универсалност. Като професионалист в областта на 3D принтирането с FDM, съчетаваме ноу-хау и технологични иновации, за да доставим висококачествени и функционални изделия.

Технологията FDM използва термопластични филаменти, като например PLA, ABS или PETG, които се подават през нагревателна глава и се нанасят слой по слой в зададените области. Този метод позволява създаването на сложни и детайлни модели, като същевременно осигурява здравина и устойчивост.

Нашата експертиза включва избора на оптимални параметри за принтиране, като температура, скорост и плътност на слоя, за да гарантираме не само визуално привлекателни, но и функционални изделия. Също така, използваме специализирани софтуерни инструменти за подготовка на моделите и оптимизиране на поддържащите структури, което води до по-голяма прецизност и ефективност на принтирането.

Нашият подход към 3D принтирането с FDM включва и внимателен избор на материали в съответствие с конкретните изисквания на клиента. Без значение дали става въпрос за прототипи, функционални прототипи или готови продукти, ние сме ангажирани с постигането на най-висок стандарт на качество във всеки етап от процеса на производство.

 

Подобни продукти
3D Проектиране

3D Modeling Description/описание виж тук! 3DПроектиране и Reverse Engineering 3Д Проектиране на продукти(прототипи) 3Д Проектиране на "Layout 5S LEAN" решения 3Д Проектиране на специализирани маши

3D Принтиране

3D Printing Description/описание виж тук! "FDM" 3D Принтиране PLA "FDM" 3D Принтиране PETG "FDM" 3D Принтиране TPU "LCD"(смола/resin) 3D Принтиране

3D Сканиране

Ние използваме най-новите техники и високотехнологични устройства и софтуер, за да създадем изключително детайлни и реалистични 3D модели на лица и повърхността и формата на обектите. 3D Scanning Des

"FDM" 3D Принтиране PLA

Цената е за час "PLA" За повече информация, свържете се с нас! PLA (Polylactic Acid): PLA е биоразградим материал, произведен от растителни източници, като царевични кралици или захарен тръстик.